Втікаючи від патрульних, нетверезий тернопільський водій спричинив ДТП

Опубліковано в Новини 24.10.2017

Нетверезі водії від початку року скоїли вже 98 ДТП. Цими вихідними кермувальник Kia Rio, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, спробував втекти від патрульних.

Інцидент трапився 21 жовтня, близько 7-ї години ранку. Інспектори патрульної поліції помітили на проспекті Степана Бандери позашляховик, який їхав з вимкненими фарами ближнього світла. Водій не відреагував ні на звукові, ні на світлові, ні на голосові сигнали з вимогами про зупинку.

Він почав втікати і набирати швидкість, через що патрульні почали переслідування. По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. Під час переслідування водій неодноразово порушував правила дорожнього руху. Врешті водій Kia Rio заїхав у будівлю.

При спілкуванні зі злісним правопорушником патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування – 1,76 проміле алкоголю в крові. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

На водія охоронці порядку склали протоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 124 (ДТП) та ч. 1ст. 130 (Керування напідпитку) КУпАП. Також винесено постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.