На 17-річного водія тернопільські патрульні склали три адмінпротоколи

Опубліковано в Новини 23.10.2017

У суботу, 21 жовтня, на проспекті Степана Бандери трапилося ДТП за участі Peugeot Partner та Ford Transit. Водій автомобіля Ford з місця події зник.

Прибувши на місце події, патрульні поліцейські склали схему ДТП та відібрали пояснення у 30-річного водія Peugeot.

У ході оперативно-розшукових заходів інспектори знайшли авто винуватця аварії. Він був припаркований на вулиці Глінки. Також встановили особу водія. Ним виявився 17-річний учень однієї зі шкіл Тернополя. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

На неповнолітнього правопорушника патрульні склали 3 протоколи, які будуть направлені на розгляд до суду. Зокрема, за ст.124 (ДТП), ст.122-4 (З’їзд з місця ДТП) та ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає права керувати транспортним засобом) КУпАП. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.