Житель Тернопільщини зняв з картки свого товариша 18 тисяч гривень на власні потреби

Опубліковано в Новини 15.09.2017

27-річний чотрківчанин майже місяць розраховувався за покупки карткою свого товариша, який цього навіть не підозрював. 

Підозрюваний зізнався, що картку поцупив, коли допомагав товаришу на будівництві. Тоді запримітив, що на столі без нагляду господарив залишив гаманець, в якому була кредитка. Коли крав, знав що зуміє скористатися, бо раніше підгледів як власник вводив пін-код.

Декілька тижнів зловмисник регулярно знімав кошти. Загалом викрав 18 тисяч гривень, аж доки власник не звернувся до поліції. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Чортківчанину інкримінують дві статті Кримінального кодексу України 125 – крадіжка та 357 – викрадення офіційних документів (банківської картки).

Фото: з відкритих джерел. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.