Студентам ТНЕУ дали відповідь, коли з’явиться гаряча вода

Опубліковано в Новини 14.09.2017

У результаті звернень та переговорів студентського профкому ТНЕУ з «Теплокомуненерго» стало відомо, що відновлення гарячого водопостачання у гуртожитках економічного університету відбудеться 25 вересня.

Нагадаємо, що студенти планували вийти на акції протесту 14 вересня, якщо проблема з гарячою водою не вирішиться.

Вчора, 13 вересня, профком студентів ТНЕУ отримав офіційний лист від КП «Теплокомуненерго» з вибаченнями та зазначенням терміну подачі гарячої води.

– Одночасно повідомляємо, що підприємство веде переговори та вишукує шляхи вирішення проблеми по відновленню подачі гарячої води мешканцям міста Тернополя. У разі успішного проведення переговорів та отримання номінації комунальне підприємство теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради планує відновити подачу гарячої води з 25 вересня 2015 року, – йдеться у повідомленні. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.