Житель Тернопільщини продав свій мотоцикл за сувенірні долари

Опубліковано в Новини 14.09.2017

27-річний кременчанин продав свій мотоцикл за сувенірні купюри. Правоохоронці розшукують покупця. 

За словами потерпілого, він розмістив оголошення про продаж транспортного засобу в мережі інтернет. Покупець зателефонував й домовився про зустріч. Розповів, що мешкає на Рівненщині, але не назвався.

Двоє чоловіків зустрілись у Кременці 10 вересня близько 20 год. Шахраю товар сподобався, тому запропонував одразу розрахуватися готівкою. Отримані 1300 доларів потерпілий уважно оглянув та перерахував, а тоді знову передав незнайомцеві, який раптово забажав оглянути ще якусь деталь мотоцикла. Отримавши вдруге гроші, кременчанин поклав їх до кишені. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Прийшовши додому, потерпілий помітив, що на кожній із тринадцяти стодоларових купюр є напис «сувенір». Чоловік звернувся до поліції.

Шахраєві на вигляд близько 22-років, на зріст – 170-175 см, волосся темне. Одягнений був у чорні штани, чорні з білими вставками кросівки, темну куртку з капюшоном  та білу футболку. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про зловмисника чи транспортний засіб, то повідомляйте  про це у районний відділ поліції за номером (код 03546) 2-22-45 або на лінію «102».

Фото: з  відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.