70 будинків Тернополя оснастили «тепловими системами»

Опубліковано в Новини 14.09.2017

У місті продовжують реалізовувати програму зі встановлення індивідуально-теплових пунктів (ІТП) фондів Е5Р та корпорації NEFCO. Цього року 70 будинків оснастили такими пунктами.

Як повідомляють в управлінні ЖКГ, проектами передбачено впродовж декількох років облаштувати 750 індивідуально-теплових пунктів у тернопільських багатоповерхівках.

Комунальники запевняють, що з допомогою ІТП тернополяни отримуватимуть цілодобово гарячу воду та належне теплопостачання, відповідно до погодних умов. Більше того, такі «теплові системи» будуть обладнані будинковими лічильниками тепла, тобто мешканці платитимуть за теплопостачання пропорційно до квадратних метрів житлової площі.

До слова, місто до цьогорічного опалювального періоду готове на 88%

- Станом на кінець серпня завершено ремонт 36 з 41 котельні. Також підготовлено до роботи в осінньо-зимовий період 140 км теплових мереж, тобто 93% від усієї протяжності, - кажуть в управлінні ЖКГ.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.