Попри 3 мільйони з бюджету міські кладовища потребують ще коштів тернополян

Опубліковано в Новини 14.09.2017

Повнолітніх тернополян просять добровільно здавати гроші на благоустрій та впорядкування міських кладовищ та місць масових поховань.

Попри те, що з міського бюджету виділили майже 3 мільйони гривень на прибирання та вивезення сміття, охорону, встановлення камер, тощо – у Тернополі триває добровільний збір коштів. Цього року вже вдалось зібрати більше 10 тисяч гривень.

- Кошти з добровільних внесків спрямовуються на утримання міських кладовищ. Зокрема, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екологію у поточному році уклало договір з підрядною організацію на зрізання аварійних великих дерев на міському кладовищі на вул. Микулинецька, - повідомляють в міськраді.

До слова, рішення про збір однієї гривні у рік було прийняте на міському референдумі у березні 1998 року.

 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.