Вже завтра на тернопільській набережній буде не до прогулянок

Опубліковано в Новини 08.09.2017

ХХІ відкритий Легкоатлетичний пробіг «Тернопільська Озеряна – 2017», присвячений Дню фізичної культури і спорту та Олімпійському тижню відбудеться вже завтра, 9 вересня, у Тернополі. 

Як повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту ТОДА, дистанція, на якій змагатимуться учасники, становитиме 9 км, і проляже вона довкола Тернопільського ставу. Організаційний збір та реєстрація бажаючих взяти участь у пробігові розпочнеться о 10 годині на набережній ставу. Урочисте відкриття змагань заплановане на 11 годину 30 хвилин, старт - о 12 годині 30 хвилин.

До участі у змаганнях допускаються любителі оздоровчого бігу, усі бажаючі, які мають належну підготовку та дозвіл лікаря. Учасники (чоловіки і жінки ) змагатимуться у 12 вікових групах: від 14 років ( 2003 р.н. і молодші до 75 років і старші) до 75 років (1942 р.н. і старші).

Реєстрація учасників змагань проводиться за 2 години до початку змагань при наявності документу, що підтверджує дату народження, дозволу лікаря (довідка про стан здоров’я, допуск до змагань) та ідентифікаційного коду. Необхідно мати при собі паспорт (оригінал), свідоцтво про народження – для дітей.

Під час проходження реєстрації кожен учасник заповнює картки учасників та підписує особисту заяву, яка підтверджує стан його здоров’я.

Також, як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, в рамках проведення змагань «Тернопільська Озеряна – 2017» 9 вересня відбудеться чемпіонат області з бігу по шосе на 9 км серед юніорів та дорослих. Участь в змаганнях - згідно положення «Про чемпіонати області з легкої атлетики та легкоатлетичного кросу у 2017 році».

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.