Зведений оркестр п’яти військових частин України «втнув» у Тернополі патріотичної музики «просто неба»

Опубліковано в Новини 30.06.2017
На День Конституції України до Тернополя завітав військовий оркестр Національної гвардії України, аби «втнути» на Театральному майдані для жителів міста славної оркестрової музики.

28 червня у підвечірню пору жителів Тернополя на Театральний майдан скликала оркестрова музика — понад 20 найпопулярніших музичних композицій виконав для тернополян Зведений військовий оркестр під керівництвом військового диригента Романа Вовка. Для військового оркестру «файне» місто стало не першим місцем, де побували хлопці – Тернополю передували також Львів, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк.

— Хочу висловити велику подяку Зведеному військовому оркестру Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які сьогодні виділили чудову годинку для нас та подарували кожному гарний вечір. Дякую й тернополянам за те, що так гарно зустріли музик. Я, від голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, депутатського корпусу й тернополян хочу побажати всім щастя, здоров’я, творчої наснаги й мирного неба над головою,— наголосив голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань духовності, культури, свободи слова та інформації Михайло Тимошик.  

Окрім слів подяки, організатори також зачитували розпорядження голови Тернопільської міської ради Сергія Надала про нагородження п’яти оркестрових колективів військових частин, керівниками яких є військові диригенти: Роман Вовк, Віктор Лучанець, Арсен Галюк, Сергій Гаврилюк та Олександр Волошнюк.

На завершення Роман Вовк подякував виконавцям за старанність та любов до своєї справи й оголосив заключну гімн України, після чого музúки вирушили додому.

 

Анна Семенків

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.