На Тернопільщині розшукали горе-матір, яка викинула своє немовля на смітник

Опубліковано в Новини 05.09.2017

Правоохоронцям вдалось встановити особу матері, яка викинула свою новонароджену дитину на смітник.

Нагадаємо, що 31 серпня  до Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Ігровиця, який сортуючи щойно привезене сміття, виявив у ньому труп дитини.

Поліцейські з'ясували усі обставини трагедії. Перевірка чи не усіх житлових масивів міста, відпрацювання інформації, яка надходила від небайдужих громадян – усі ці заходи дали позитивний результат.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області, 4 вересня правоохоронці розшукали в одному з медичних закладів 30-річну мешканку обласного центру. Вона намагалася ввести в оману слідчих, адже спочатку заперечувала свою вагітність, стверджуючи, що лікує запалення яєчників, а вже згодом заявила, що народила хлопчика. Згодом жінка розповіла про все шокуючу правду.

Хоч сама горе-матір виховує 5-річну донечку, без будь-яких докорів сумління позбавилася немовляти, а допомагала їй у цьому  матір, з якою проживає.

За попередніми даними породілля народжувала вдома у туалеті. Стверджує, дитина народилася мертвою, тому й вирішила одразу її позбутися. Шокує й той факт, що матір не тільки не схаменула доньку, а допомогла загорнути дитину та винести на смітник.

Здійснюючи обшук в квартирі  тернополянки, поліцейські виявили докази, які підтвердили, що маля народилося саме там. Відтак жінка у скоєному зізналася.

За фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження згідно статті 117 ККУ. Триває судово-медична експертиза, яка встановить основну причину смерті новонародженої дівчинки. Тривають слідчі дії.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.