У Тернополі готуються до подачі тепла

Опубліковано в Новини 04.09.2017

До цьогорічного опалювального сезону Тернопіль готовий на 88%.

Так, 140 кілометрів теплових мереж вже готові до роботи в осінньо-зимовий період, а це – 93% від усієї протяжності теплових мереж в Тернополі. До кінця серпня в місті завершився ремонт 36 із 41 котельні.

- Також місто продовжує реалізовувати програми зі встановлення індивідуально-теплових пунктів (ІТП) фондів Е5Р та корпорації NEFCO. Загалом цими проектами передбачено у найближчі декілька років облаштувати 750 індивідуально-теплових пунктів у багатоповерхових будинках Тернополя, завдяки яким тернополяни отримають цілодобово гарячу воду та належне теплопостачання, відповідно до погодних умов. Також ІТП будуть обладнані будинковими лічильниками тепла, а це означає, що мешканці платитимуть за теплопостачання пропорційно до квадратних метрів житлової площі, - інформують в міській раді.

Вже 70 тернопільських будинків обладнанні індивідуально-тепловими пунктами.

 

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.