Тернопільські патрульні прискіпливіше перевірятимуть пасажироперевізників

Опубліковано в Новини 21.07.2017

До 27 липня працівники Управління патрульної поліції у м. Тернополі спільно із Державною службою України з безпеки на транспорті проводитимуть спільні роботи, спрямовані на уникнення стану аварійності на пасажирському транспорті. Про це вони повідомляють на свої сторінці у Facebook.

Відтак особливу увагу звертатимуть на виявлення та документування фактів порушення ПДР, а саме – керування в стані сп’яніння, керування автобусом без відповідних документів, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, керування технічно несправним транспортним засобом, що здійснює перевезення пасажирів, порушення вимог дорожніх знаків, розмітки, правил зупинки, стоянки тощо.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення скоєння ДТП патрульні також проведуть роз’яснювальну роботу з пасажироперевізниками.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.