770 метрів ямковості та вибоїн і 850 тонн асфальту - у Тернополі сьогодні ремонтують дороги

Опубліковано в Новини 21.07.2017

На дорогах Тернопільщини триває ямковий ремонт, поточний середній ремонт та нанесення розмітки, повідомляють в службі автодоріг в області.

Так, у Тернопільській області підрядні дорожні господарства працюють на 4 автошляхах загального користування. На трьох із них механізми типу «Мадпатчер» проводять ліквідацію неглибоких тріщин та вибоїн, а на одній дві бригади дорожників повністю замінюють покриття дороги.

На трасі М-19 (ділянка Тернопіль-Вишнівець) ін’єкційно-струменевим методом заплановано ліквідувати 110 м2 вибоїн, на Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль (біля с. Доброполе) – стільки ж. А на дорозі Бережани-Підгайці-Монастириська сьогодні ліквідують одразу 550 м2 ямковості.

На трасі Тернопіль-Дубно сьогодні буде встелено 850 тонн асфальтобетонного покриття на ділянці км 303+298. Працює установка КМА та ресайклер.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.