"В десяточку": тернополянин перевищив алкогольну норму і вчинив ДТП, є постраждалі

Опубліковано в Новини 07.07.2017

Тенополянин майже у 10 разів перевищив норму алкогольного спяніння, а пізніше, близько 23-ї години, на вулиці Протасевича спричинив ДТП, внаслідок якої є постраждалі.

- На вулиці Протасевича 5 липня, близько 23-ї години, зіткнулися автомобілі Audi та Opel Vivaro. Причиною аварії сталося те, що 33-річний воді Audi виїхав на cмугу зустрічного руху. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав неповнолітній пасажир Opel. Його госпіталізували до медичного закладу. За попередніми даними, у нього струс головного мозку та перелом носа, - кажуть в патрульній поліції Тернополя.

На місці пригоди прибули правоохоронці. Водій, який скоїв ДТП, погодився пройти тест на ста алкогольного сп'яніння. Драгер показав, що в крові винуватця автомобільної аварії  1,90 проміле алкоголю, а це - майже в 10 разів більше допустимої норми.

На водія-правопорушника інспектори склали адмінматеріали: керування у стані алкогольного сп’яніння та керування без відповідних документів. 

Також на місці ДТП працювала слідчо-оперативна група.

Світлина від Патрульна поліція Тернополя.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.