Із пістолетом та погрозами - в центрі Тернополя невідомого вгамовували правоохоронці

Опубліковано в Новини 06.07.2017

Тернопільські патрульні затримали чоловіка із предметом схожим на пістолет, який погрожував на вулиці Руській.

- «Невідомий чоловік погрожує зброєю», – таке повідомлення патрульні отримали близько 22-ї години, 4 липня. Подія, за словами заявника, відбувалася у центрі міста на вулиці Руській. Екіпаж у той час патрулював неподалік, тож прибув на місце події за лічені хвилини, - коментують в патрульній поліції Тернополя.

Чоловік, який викликав правоохоронців розповів, що невідомий погрожував йому предметом, схожим на зброю. На щастя, очевидці інциденту допомогли вгамувати громадянина і викликали поліцейських, які затримали дебошира. Його передали слідчо-оперативній групі, яка згодом з'ясує усі обставини події.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.