У Тернополі горів потяг (фото)

Опубліковано в Новини 29.06.2017

Повідомлення про пожежу тепловоза вантажного потягу на розвантажувальній гілці станції  Тернопіль по вул. Бродівській надійшло до тернопільських пожежників близько 12-ої години сьогодні, 29 червня.

- На місце події направлено два чергових відділення ДПРЧ – 1, оперативний відділ ОКЦ Управління ДСНС України у Тернопільській області та пожежний поїзд станції Тернопіль. Завдяки злагодженим діям вогнеборців за 20 хвилин пожежу вдалось локалізувати, та  о 12:55 повністю ліквідували загорання. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторне приміщення та двигун тепловоза ЧМЕ3-2895, - коментують в управлінні ДСНС в області.

Для приборкання пожежі довелось залучити 15 рятувальників та 3 одиниці техніки. На щастя, внаслідок загоранняніхто не постраждав.

На разі встановлюються причина виникнення пожежі та завдані нею збитки. За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками ГУ НП в області.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.