У Тернополі горів потяг (фото)

Опубліковано в Новини 29.06.2017

Повідомлення про пожежу тепловоза вантажного потягу на розвантажувальній гілці станції  Тернопіль по вул. Бродівській надійшло до тернопільських пожежників близько 12-ої години сьогодні, 29 червня.

- На місце події направлено два чергових відділення ДПРЧ – 1, оперативний відділ ОКЦ Управління ДСНС України у Тернопільській області та пожежний поїзд станції Тернопіль. Завдяки злагодженим діям вогнеборців за 20 хвилин пожежу вдалось локалізувати, та  о 12:55 повністю ліквідували загорання. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторне приміщення та двигун тепловоза ЧМЕ3-2895, - коментують в управлінні ДСНС в області.

Для приборкання пожежі довелось залучити 15 рятувальників та 3 одиниці техніки. На щастя, внаслідок загоранняніхто не постраждав.

На разі встановлюються причина виникнення пожежі та завдані нею збитки. За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками ГУ НП в області.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.