Траса на Тернопіллі поступово зазнає масштабних змін

Опубліковано в Новини 29.06.2017

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг області.

Так, 29 червня на замовлення Служби продовжується поточний середній ремонт траси М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, на ділянці якої було встелено 2500 м2 щебенево-мастикового асфальтобетону.

Також продовжується ремонт дороги місцевого значення Потік-Конюхи-Хоростець у Козівському районі. Для проведення робіт на цьому дорожньому об'єкті Служба автодоріг отримала кошти завдяки митному експерименту. Сьогодні, 20 червня, там проведено ямковий ремонт 2500м2 покриття та використано 400 тонн матеріалів на вирівнювання дорожнього покриття.

Нагадаємо, не так давно перевірити стан ремонтних робіт дорожнього покриття на трасі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече прилітав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.