Тернопільська активістка звертається до місцевих політичних «імпотентів»

Опубліковано в Новини 03.04.2016

Ситуація навколо депутата Тернопільської міської ради Наталія Паньків дедалі більше нагадує цирк чи театр абсурду.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написала її близька подруга, кандидат економічних наук, громадська активістка Олена Дейнека .  

Жінка переконана, що навіть сам факт "наїзду" на Паньків  є сигналом небажання місцевих олігархів розподілити будівельний ринок, пише TopNews.

"Дійсно, Тернопіль так забудували, що у ньому живого місця скоро не залишаться. Як тут віддати крайку хліба? Всі ж бідні-босі-простоволосі - не наїдяться ніяк. 

Наталку можна любити чи ненавидіти, одне ясно - вона не залишає навколо себе людей байдужими. Другий сигнал – це незрілість й імпотентність місцевої політичної псевдо-еліти. Паньків не можуть пробачити її рішучість, сміливість, дієвість . На тлі багатьох депутатів і чиновників верхнього ешелону вона виглядає архіекзотично",- зауважує.

Пані Олена більш ніж впевнена, що усі коментарі  та тексти проти Наталі Паньків жевріють слідами  проплачених  "пісатєлєй".

"Тролять за всі можливі і неможливі випадки. Особливо яскраво видна участь місцевого "ідеолога", який явно давно щось курить. Фантазія у нього вже явно зашкалює.. Що ж зробиш, старіє людина, та й мозок страждає від хімії. Я тут дочиталась, що вона (Паньків ред..), мовляв, агент ФСБ (ой-ой-ой!). Тому я не здивуюсь, якщо прочитаю, що Паньків "кришує" якийсь бордель чи очолює увесь наркотрафік в області. Ну, зрозуміло, що Цимбалюк вже з "трусів вискакує", щоб очернити Наталку. Вже всі аргументи вичерпались, навіть придумані не тішать. Папка та синок ТААААК від землі відірвались, що вважають, що усіх можна топкати безкарно. Ховаються навіть за заповіді Божі. Ну, якщо він з "бабами" такий сміливий, то вже і святе Писання не гребує перефразувати, воно ж стерпить",- обурюється Дейнека.

На думку жінки, такі люди, як Цимбалюк,  "завжди ховаються як не за вишиванками, то ще за чимось, тільки б не видати власну слабкість. Мовляв, "обісра..ся пацан, хотів кума захистити, а не зміг зробити це елегантно"".

"Тепер виплутується як може. Це так партизани проривались до лінії фронту з малими та великими втратами. Ще тут однопартійці Паньків  "затіяли" чергову «мишину возню»... Аж смішно. В місцевих "свободівців" тільки лінивий не кидав каміння -  скопіщщє у них різнобарвне. Є такі, на яких клейма нема де ставити, а інших просто не існує, порівняно із масштабами Жовтневої революції минулого століття. Тут згадується цитата з анекдоту "...і еті люді запрєщают мнє ковирять в носу...". Рєбяткі, вам би Наталкиної сміливості хоча б на 10 %... Вона ж така: якщо її розізлити, поганяє кожного битою по селі, так, для розминки",-  зазначає.

Олена Дейнека наголошує, що написала усе вище подане з кількох міркувань. По-перше, бо знає  людину особисто і пішла б із нею в розвідку. А, по-друге, жінок-депутатів її рівня по країні лічені одиниці.

 

Фото з архіву на сторінці О. Дейнеки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.