Щоб «відмазатися» від відповідальності, тернопільській депутатці переписують діагноз

Опубліковано в Новини 02.04.2016

Останні дні були дуже важкими для депутата міської ради Тернополя Наталі Паньків. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальні мережі Фейсбук. Каже, що їй довелось пережити те, що гріх побажати навіть ворогу.

 - 25 березня я була присутня на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби у тернопільській школі № 23, оскільки цьогоріч змагання проходили за мого сприяння. У той момент, коли я стояла поруч із виходом, зайшов Віталій Цимбалюк та почав силоміць витягувати мене на коридор. Разом із ним був інший чоловік, якого я впізнала – Василь Сидорко. Як кажуть друзі, він є «охоронцем» Віталія. Двері комірчини, в яку тягнув мене Віталій, йому відчинив чоловік спортивної статури. Їхній задум не вдався, та під час того як Віталій намагався мене затягнути до комірчини і я чинила опір, він «трусанув» мене два рази об стіну. Зі сторони Віталія також лунали погрози. Ситуацію врятувало те, що моя помічниця покликала водія,-  написала Наталя Паньків.

Жінка пише, що згодом швидкою її доставили в лікарню, де медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій в ділянці потилиці.

- Уже є інформація, що для того, щоб "відмазатися" від відповідальності певні особи ведуть спроби "порішати " питання з поліцією та переписати лікарський діагноз на те, що я абсолютна здорова. Хочу звернути увагу, що їхній "новий" діагноз – ангіоспазм сітківки обох очей виглядає як мінімум смішно, бо окуліст мене навіть не перевіряв. Окрім цього, у першому діагнозі іншою ручкою (!) було дописано медичний висновок "гостра стресова реакція".

Оскільки починає з'являтися безліч "замовного" бруду в мою сторону, тому також розміщаю тут коментар одного зі свідків події – співорганізатора змагань Олександра Рибіна: "Ми з братом уже більш як 10 років проводимо турнір пам’яті нашого батька Олександра Сергійовича Рибіна, який багато літ залучав дітей до спорту, розвивав вільну боротьбу на Тернопільщині. Цього року Наталя Паньків зголосилася підтримати наш захід і ми були дуже раді, що нарешті хтось звернув увагу на молоді таланти і захотів їх підтримати. Та під час турніру я звернув увагу на чоловіка, який підійшов до Наталі Миколаївни і насильно вивів її зі спортзалу в коридор",-  підсумувала депутат.

Та найважливіше для Наталі Паньків –  це здоров'я і безпека рідних. Тому переконана, що якби промовчала на цю фізичну агресію та погрози розправою, то наступного разу невідомо чим усе б могло завершитися.

Саме тому пообіцяла інформувати про перебіг подій, та між іншим,  подякувала тим, хто турбується за її життя та здоров’я.

Джерело

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.