За півгодини тернополяни святкуватимуть Безвіз

Опубліковано в Новини 10.06.2017

Святкова програма чекає тернополян на Театральному майдані в честь запровадження цієї ночі безвізового режиму України з ЄС.

Тернополян та гостей міста запрошують 10 червня на Театральний майдан міста о 17 год. Їх чекають виступи мистецьких колективів, спортивні змагання тощо, зазначає прес-служба ТОДА.

«Як відомо, 11 травня цього року Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про безвізовий режим для України. 17 травня у будинку Європарламенту у Страсбурзі відбулася урочиста церемонія підписання документу про безвіз для України. А у ніч з 10 на 11 червня 2017 року рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму набуває чинності. Запрошуємо всіх спільно відсвяткувати цю чудову подію», - коментують в Управлінні міжнародного співробітництва та фандрайзингу облдержадміністрації.

Нагадаємо, що з 11 червня громадяни України можуть перетинати кордон з країнами ЄС без оформлення візи. Безвізовий режим дозволяє українцям перебувати на території країн Європейського Союзу не більше 90 днів протягом будь-якого 180-денного періоду. Він дає право на відвідування культурних та спортивних заходів, журналістські подорожі, короткострокове навчання та обмін досвідом, поїздки на лікування та ін.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.