На Тернопільщині на «гарячому» попалися поліцейські

Опубліковано в Новини 10.06.2017

Двоє працівників поліції отримали 300 доларів.

Відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області повідомив, що 9 червня близько 22:20 працівник з дорожнього нагляду Зборівського відділення поліції та інспектор управління патрульної поліції отримали 300 доларів США.

Правоохоронці встановили, що інспектор дорожнього нагляду Зборівського райвідділення Нацполіції вимагав від місцевого мешканця триста доларів США за непритягнення до адміністративної відповідальності за керуванням транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За цю суму капітан також обіцяв водію посприяти у поверненні вилученого посвідчення, зазначив сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області. На гарячому "заробітчан" піймали співробітники управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, СБУ, прокуратури та УПП.

Передача грошей відбувалася в одному зі «спальних» районів Тернополя, куди інспектор прибув разом зі спільником – старшим інспектором патрульної поліції обласного центру. 

Хабарники спробували залишити місце злочину. Дорогу їм заблокували. Проте один з правоохоронців все-таки вискочив з транспорту та втік. Його місце перебування встановлюється.

Під час перевірки автомобіля під килимком переднього сидіння оперативники дістали незаконно отримані купюри. 

Проводиться службова перевірка. Подія внесена в ЄРДР за статтею 368 частина 3 ККУ - Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.