У Тернополі зранку трапилася одіозна подія

Опубліковано в Новини 06.05.2017

Закривавленого чоловіка виявили на газоні у компанії тернопільських таксистів.

Прес-служба УПП у Тернополі повідомила, що, рухаючись вулицею Тарнавського удосвіта 6 травня, патрульні побачили близько 30-ти автомобілів таксі і поруч з ними осіб, які щось жваво обговорювали. Інспектори зупинилися і помітили, що на газоні лежить закривавлений чоловік.

Працівник таксі розповів, що це його пасажир, який не хотів розплатитися за поїздку і намагався втекти. Коли той його наздоганяв, чоловік впав і розбив голову. На місце події патрульні викликали швидку.

Охоронці порядку встановили особу та повідомили дружину про те, що сталося. За кілька хвилини вона приїхала і розрахувалася з таксистом.

Після того, як усі автомобілі таксі роз’їхалися, громадянин з дружиною вирішили писати заяву про нанесення тілесних ушкоджень. Патрульні супроводили їх до відділку поліції

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.