Коли у Тернополі вимкнуть опалення?

Опубліковано в Новини 29.03.2016

Оскільки спостерігається потепління, скоро планують завершувати опалювальний сезон. Однак за певних умов.

Подачу тепла у місті можуть припинити лише за умови, що середньодобова температура впродовж трьох днів буде не нижче +8 градусів. Про це повідомив міський голова Сергій Надал, інформує прес-служба.

«До міської ради звертається чимало тернополян, що у квартирах достатньо тепло і уже необхідно відключити опалення, що одночасно дасть змогу не нараховувати додаткові кошти за опалення, - каже очільник Тернополя. - Відповідно до норм подачі тепла, ми зможемо відключити централізоване теплопостачання у тому випадку, коли середньодобова температура буде становити +8 градусів. Наразі ми будемо моніторити температуру і якщо три дні у місті буде температура більше +8, то опалення буде відключене».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.