Зі Львова тернополяни привезли перемогу

Опубліковано в Новини 29.03.2016

«Золото» та «срібло» завоювали тернопільські велосипедисти.

У Львові завершились змагання з велосипедного спорту на треку. Протягом чотирьох днів чоловіки, жінки, юніори, юніорки, юнаки та дівчата розігрували першість у Чемпіонаті України в багатоденній гонці та спринтерському омніумі. Вихованці велосипедної бази Тернопільського обласного відділення Комітету ФВС МОН України та обласної ШВСМ також змогли позмагатись на полотні треку і виступили успішно.

Після шести етапів багатоденної гонки, поступившись тільки в одній дистанції, в категорії «жінки» перемогла студентка Тернопільського Національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Анастасія Года.

Ще одну нагороду теж в багатоденній гонці здобув Іван Хомів. Поступившись Віталію Новаковському із Черкас трьома очками, Іван посів другу сходинку п’єдесталу пошани і, відрповідно, завоював «срібло».  Тренують спорстменів Володимр Павелко та Роман Зеньо.

За інформацією обласного відділення Комітету ФВС МОН України

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.