На Тернопільщині знайшли «джерело» для фінансування ремонту доріг

Опубліковано в Новини 27.04.2017

Перевиконання плану митного збору дає можливість спрямувати кошти на реконструкцію та ремонт доріг в області. Тому важливо, щоб якомога більше підприємців розмитнювалися на Тернопільській митниці.

Прослідковується позитивна тенденція в даній сфері, адже за підсумками І-го кварталу 2017 року – перевиконання митного збору складає понад 65 млн. грн., що дає можливість щонайменше 32,5 млн. грн. спрямувати на будівництво доріг в Тернопільській області.

«Ми й надалі будемо сприяти в питаннях можливості виділення додаткових коштів на ремонт доріг й працюватимемо над стратегією співфінансування цих програм. Відповідні доручення з боку обласної державної адміністрації Служба автомобільних доріг уже отримала. Тепер потрібно тільки напрацювати спільну стратегію, яка дозволить в короткий термін вирішити питання впорядкування і ремонту доріг», – зауважив Степан Барна.

 

Нагадаємо, з 1 вересня 2015 року  в деяких областях  України започаткували митний експеримент. Він, власне, передбачає можливість спрямування частини коштів отриманих від митного збору на покращення стану доріг в області. Тернопільщина до цього процесу приєдналася з січня 2017 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.