Тернополян запрошують почути про «Бандерівський інтернаціонал»

Опубліковано в Новини 27.04.2017

Презентація однойменної книжки відбудеться вже цієї п'ятниці.

Книгарня «Є» та Центр досліджень визвольного руху запрошують на розмову з журналістом Олегом Стецишиним про книжку «Бандерівський інтернаціонал: грузини, росіяни, євреї та інші національності в боротьбі за незалежність України». Захід відбудеться 28 квітня. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Книжка Олега Стецишина «Бандерівський інтернаціонал: грузини, російни, євреї...» розповідає про участь іноземців та представників національних меншин у складі Української повстанської армії: грузинів, азербайджанців, білорусів, росіян, вірмен, татар, литовців, узбеків, євреїв, австрійців, бельгійців, французів, італійців, німців тощо. Як вони потрапили до лав УПА, як воювали та як згодом склалася їхня доля – захопливо і ґрунтовно викладає автор на основі архівних документів, свідчень вояків, праць з історії визвольного руху.

Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль,
вул. Валова, 5-9.
Тел.: (0352) 254-4-59

Вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.