На Тернопільщині малолітній хлопчик врятував з пожежі своїх малих брата і сестру

Опубліковано в Новини 18.04.2017

Загалом за минулі дві доби в області трапилося більше півдесятка пожеж.

Про них повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області.

16 квітня о 15:43 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу у селі Мушкатівка Борщівського району Тернопільської області. На місце події оперативно направили черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління у складі 5-ти чоловік. По прибуттю на місце встановили, що пожежа виникла у кімнаті житлового будинку, а орієнтовна площа її становила 8 м.кв. Вогнеборці проклали рукавні лінії та розпочали ліквідацію пожежі. Завдяки оперативним та професійним діям фахівців Служби порятунку уже о 16:06 пожежу локалізували,  о 16:21 – повністю ліквідували.

Неабияку сміливість та героїзм при пожежі проявив 9-ти річний син власниці будинку. Малюк, поборовши свій страх, вивів із задимленого приміщення братика та сестричку, та повідомив про подію дорослих, які перебували на той час у літній кухні.

17 квітня о 11:33 виникла пожежа сухого гілля на відкритій території у місті Тернопіль. Вогнем знищено сухе гілля на площі 6 м.кв. Загорання ліквідовано 1-ю державною пожежно-рятувальною частиною 1-го ДПРЗ Управління.

О 13:56 виникла пожежа сухої трави на відкритій території у селі Нагіряни Заліщицького району. Вогнем знищено суху траву на площі близько 2 га. окремими осередками. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-15 Управління.

О 15:04 виникла пожежа піднавісу з дровами у селі Савчинці Кремнецького району. Вогнем знищено піднавіс площею 15 м.кв. та 5 м. куб. дров. Ймовірна причина виникнення події – необережне поводження з вогнем. Загорання ліквідоване черговим караулом 5-ї ДПРЧ Управління. Врятовано 2 будівлі.

О 18:20 на відкритій території виникла пожежа стихійного сміттєзвалища та сухої рослинності площею 6 м.кв. у місті Заліщики. Загорання ліквідовано черговим караулом 15-ї ДПРЧ Управління. Врятовано 2 будівлі.

О 23:57 виникла пожежа будівлі недіючої тваринницької ферми у селі Веселівка Кременецького району. Вогнем знищено обвалені, зруйновані дерев’яні конструкції перекриття площею 50 м.кв., що знаходилась в приміщенні. Загорання ліквідоване черговим караулом 5-ї ДПРЧ Управління.

18 квітня о 03:14 виникла пожежа сміття на площі 0,5 м.кв у місті Тернопіль. Загорання ліквідоване черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го ДПРЗ Управління.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.