Впродовж вихіднх на Тернопільщині спалахнуло п'ять пожеж

Опубліковано в Новини 29.07.2024
За інформацією ГУ ДСНС у Тенопільській області, впродовж вихідних рятувальники залучалися до ліквідації шістьох пожеж, які спалахнули на теренах нашої області.
Зокрема, пожежі післяжнивних залишків на площі орієнтовно 0,01 га у полі поблизу с. Яблунів Копичинецької ТГ Чортківського району;  пожежі сухої трави та чагарників на відкритій території площею 2 га у селі Касперівці Заліщицької ТГ Чортківського району; пожежі сухої трави 0,0002 га у селі Озеряни Борщівської ТГ Чортківського району; пожежі пожнивних залишків площею 0,05 га у селі Товстеньке Колиндянської ТГ Чортківського району; пожежі сухої трави на відкритій території площею 0,01 га у селі Біла Білецької ТГ Тернопільського району.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.