Футбольна команда з Тернополя отримала суперника по півфіналу чемпіонату України

Опубліковано в Новини 11.06.2024

Учора, 10 червня, відбулося жеребкування півфінальної стадії аматорського чемпіонату України з футболу сезону-2023/24. Футбольний клуб "Подоляни" (Тернопіль) отримав у суперники колектив з Івано-Франківської області – "Пробій" (Городенка).

Ігри відбудуться 15-16 та 22-23 червня. за домовленістю між клубами. Перший півфінальний поєдинок команди гратимуть на стадіоні у Городенці.

В іншій парі зустрінуться "Агротех" (Тишківка, Кіровоградська область) та "Олімпія" (Савинці, Полтавська обл.).

Переможці півфіналів зіграють у фінальному матчі, який заплановано на 28 червня у Києві на стадіоні НТК ім. В. Баннікова.

Зауважимо, що у сезоні-2023/24 "Подоляни" та "Пробій" зустрічалися на груповому етапі. Що цікаво, у Городенці перемогли тернополяни – 4:3, а в Тернополі – городенківці – 1:0.

Джерело: АФТ

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.06.2024 soroka
Вступна кампанія Тернопільського національного педагогічного університету – 2024
Тернопільський національний педагогічний університет Імені Володимира Гнатюка за черговий рік значно розширив спектр освітніх програм…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.