Стало відомо ім’я потенційно нового тренера тернопільської "Ниви"

Опубліковано в Новини 11.06.2024

Новим головний тренером тернопільської "Ниви" найімовірніше стане старший тренер луганської "Зорі" (Ю-19), 35-річний Євген Сергійович Калиниченко.

Євген Калиниченко – вихованець донецького футболу. За місцевий "Олімпік-УОР" виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Згодом захищав кольори кількох аматорських команд Київської області – "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка), "Діназ" (Вишгородок), "Легіон" (Київ), "Межигір’я" (Нові Петрівці), "Світанок" (Калинівка) та інші, а також виступав на Хмельниччині за "Случ" (Старокостянтинів).

Закінчив з активними футбольними виступами в 2021 році у команді "Світанок" (Ковалівка), після чого перейшов на тренерську роботу.

Під керівництвом Євгена Калиниченка луганська "Зорі" (U-19) у сезоні-2023/24 серед команд Прем’єр-ліги (U-19) зайняла 10 місце з 16 команд-учасників.

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.06.2024 soroka
Вступна кампанія ТНПУ: фізико-математичний факультет
Фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка запрошує долучитися здобувачів вищої освіти до…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.