Мешканка Тернопільщини віддала шахраям понад 12 000 гривень

Опубліковано в Новини 12.05.2024
До правоохоронців звернулася місцева мешканка із заявою про те, що її ошукали. Вона розповіла, що в одному із месенджерів отримала повідомлення нібито від знайомої, яка просила терміново скинути гроші.
Співрозмовниця надіслала номер карти, на яку потрібно зробити перерахунок. Тернополянка одразу ж зателефонувала подрузі, але на телефонний дзвінок ніхто не відповів. Тоді жінка перерахувала на вказаний електронний гаманець понад 12 000 гривень. Упродовж деякого часу потерпілій все ж таки віддзвонилась знайома, котра повідомила, що ніяких повідомлень не надсилала, а її профіль зламали.
Дізнавачі дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.