У Тернополі поліцейські затримали 19-річного "закладчика"

Опубліковано в Новини 11.05.2024
Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до розповсюдження наркотичних речовин на території обласного центру.
Під час несення служби патрульні поліцейські у Тернополі на вулиці Текстильній зупинили для перевірки документів хлопця, який підозріло себе поводив. У ході проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього п’ять згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.
Порушник - 19-річний житель Тернополя, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. За його словами, наркотичні речовини він замовив в інтернеті для власного споживання.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.
Вилучені речові докази направлено на проведення експертизи. За результатами дослідження зловмиснику буде повідомлено про підозру. Триває слідство.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.