Тернопільські міграційники видворили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні через службу у війську

Опубліковано в Новини 25.04.2024

У Тернополі працівники сектору і відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області виявили громадянина Республіки Ірак, який неодноразово порушував міграційне законодавство.
Чоловік приїхав до України на навчання, але після відрахування з вищого навчального закладу не покинув країну у визначені законом терміни. За це його притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та зобов’язали покинути територію України. Проте порушник й надалі шукав способів залишитись в Україні та спробував легалізувати своє перебування за допомогою військової служби, не маючи реального наміру служити у війську.
Після ухвалення рішення про видворення іноземця, міграційники у співпраці з закордонними дипломатичними установами та за сприяння посольства Республіки Молдова в Україні, оформили порушнику транзитну візу для проїзду до аеропорту за межами території нашої країни.
Днями спільно з працівниками Департаменту військової контррозвідки СБУ посадові особи УДМС у Тернопільській області видворили громадянина Іраку з України.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.