Судитимуть мешканця Тернопільщини, який до смерті побив рідного брата

Опубліковано в Новини 25.04.2024
Слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області скерували до суду кримінальне провадження, розпочате щодо 34-річного мешканця Нараївської громади за вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 13 грудня 2023 у вечірню пору доби між рідними братами виник словесний конфлікт побутового характеру. Старший завдав кілька ударів молодшому братові та штовхнув його на бетонні сходи.
 
Після падіння потерпілий піднявся й самостійно зайшов у житло. Проте правопорушника це не зупинило, він попрямував за чоловіком і продовжив бити його руками, ногами й дерев’яною ніжкою від стільця. Численні травми на голові та тілі потерпілого виявилися несумісними з життям.
 
Зібрані докази свідчать при причетність жителя Тернопільського району до вчинення тяжкого злочину. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.