Завтра у Тернополі презентують фільм «Вовк. Страху нема»

Опубліковано в Новини 17.04.2024

Завтра, 18 квітня, у тернопільському кінотеатрі «Злата» презентують стрічку «Вовк. Страху нема».


Над фільмом працювали дві українські режисерки Анна Мартиненко і Тетяна Кулаковська. Вони співпрацювали із командирами бойових підрозділів та воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Національний фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» це філософія Воїна України, репрезентована бійцями ССО ЗСУ. 


Кожний кадр, кожне слово, кожна дія - це справжній неповторний момент, який переносить у 2014 рік і сьогодення. Мужність, відданість своїй справі, бажання нищити ворога, патріотизм,колективна і злагоджена робота переплетені у сюжеті фільму ВОВК. СТРАХУ НЕМА. Це історія війни і також історія людства. Усі відомі кіногерої - супершпигуни, спецпризначенці і рятівники світу - тьмяніють поряд з нашими справжніми Захисниками України. Їх відвага, сміливість, безстрашність межує з людськими над можливостями, зазначають творці фільму.


Прем’єра у кінотеатрі «Злата» відбудеться 18 квітня о 14:00 за участю авторів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.