У Тернополі один із закладів громадського харчування отримав адмінпротокол

Опубліковано в Новини 17.04.2024

Реагуючи на звернення тернополян про незаконне розміщення банера (реклами) на перехресті вулиць Василя Симоненка - Володимира Великого, працівники управління муніципальної інспекції виїхали на місце події.

Після обстеження території, спільно з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами ВП ПП Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області старшим лейтенантом Філюком М.В., виявлено самовільно розміщений банер. В ході роботи встановлено, що реклама належить закладу громадського харчування та була розміщена без належних дозвільних документів.

Згідно з виявленими фактами, було встановлено особу порушника, в діях якої вбачаються порушення правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади. На правопорушника оформлений адміністративний протокол за ст.152 КУпАП, а також надано припис для негайного демонтажу реклами, з метою недопущення візуальної інформаційної забрудненості нашого міста.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.