Автопарк тернопільських поліцейських поповнився новими автомобілями

Опубліковано в Новини 17.04.2024
За підтримки міжнародних партнерів автопарк поліції Тернопільщини поповнився новими транспортними засобами. Частина позашляховиків невдовзі разом з нашими бійцями вирушать на передову, інші слугуватимуть правоохоронцям під час несення служби на території обслуговування.
 
Ключі від нових службових автомобілів отримали структурні та територіальні підрозділи поліції краю, які показали високі результати роботи за перший квартал. За словами начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергія Зюбаненка, це своєрідне заохочення поліцейських служб за сумлінне ставлення до своїх обов’язків, важливо поліпшувати матеріально-технічну базу та вдосконалювати поліцейські підрозділи на місцях.
 
Закон і безпека громадян – пріоритет у роботі поліцейських. Завдяки сучасному оснащенню транспортних засобів правоохоронці зможуть швидше реагувати на повідомлення та прибувати на місце події.
 
За підсумками службової діяльності у першому кварталі 2024 року начальник ГУНП відзначив кращий підрозділ поліції області. Ним визнано відділення поліції № 5 (м. Підволочиськ). Відзнаку та ключі від нового автомобіля отримав керівник територіального підрозділу Сергій Горяний.
 
- Перед всіма керівниками територіальних підрозділів ставлю завдання: думати та дбати про особовий склад. Важливо вміти їх мотивувати. Тому, що у нашій роботі важливий результат. Ми робимо усе задля людей і їхньої безпеки, – розповів начальник ГУНП в області Сергій Зюбаненко.
 
Заохочення за сумлінне виконання своїх службових обов’язків також отримали 29 поліцейських області. Серед них – поліцейські офіцери громади, слідчі, оперативники, дізнавачі, які досягли вагомих результатів у роботі.
 
За словами керівника поліції Тернопільщини, такі заохочення працівників поліції краю за підсумками роботи стали вже традиційними та практикуватимуться і надалі.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.