Тернопільські патрульні спіймали п'ятьох водіїв "під мухою"

Опубліковано в Новини 10.04.2024
За минулу добу тернопільські патрульні склали п адміністративних матеріалів на водіїв, які керували транспортними засобами, ймовірно, в стані сп'яніння. Надалі рішення по цих справах прийматиме суд.
Один із таких випадків стався на вулиці Князя Острозького. Водій керуючи автомобілем Toyota, здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб, після чого покинув місце події.
Отримавши орієнтування на автомобіль, патрульні виявили транспортний засіб порушника на провулку Дівочому.
Під час спілкування з кермувальником, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували останньому пройти огляд на стан сп'яніння. Чоловік зізнався, що вживав алкоголь після вчинення автопригоди та погодився пройти огляд. Результат позитивний — 0,98 проміле алкоголю в крові водія.
Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали та відсторонили його від керування транспортним засобом.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.