Мешканець Тернопільщини заробив на своїх знайомих 80 000 гривень

Опубліковано в Новини 10.04.2024
Слідчі припускають, що ця сума може бути значно вищою.
Впродовж кількох місяців до працівників Бучацького відділення поліції надходили заяви від місцевих мешканців про те, що вони потрапили у пастку шахрая.
Люди розповідали, що їхній знайомий, колишній працівник лісгоспу, обіцяв їм дрова за доступною ціною. Гроші потерпілі йому оплачували наперед, а товару так і не отримували. Сума збитків у кожного різна - від 2500 до 15 тисяч гривень. Наразі слідчі встановили 7 фактів шахрайств.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції розшукали афериста. Чоловік у скоєному зізнався. Злочини вчиняв, перебуваючи уже під слідством за правопорушення, вчинені раніше. А саме - за крадіжку лісу.
Тепер порушнику доведеться відповідати перед законом ще й відповідно до частини 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу. Йому уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Процесуальне керівництво здійснює Бучацька окружна прокуратура.
Встановлюють слідчі й інших людей, які могли потрапити у пастку шахрая.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.