У Тернополі поліцейські затримали п'яного водія іномарки

Опубліковано в Новини 05.04.2024
Днями на лінію 102 надійшов виклик про нетверезого водія за кермом автомобіля Mercedes. Порушника патрульні зупинили на вулиці Бродівській.
Спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Однак від проходження огляду чоловік відмовився в категоричній формі.
Під час перевірки документів патрульні зʼясували, що керманич не має права керування транспортним засобом та вже притягався за це порушення до адміністративної відповідальності протягом року.
Поліцейські склали на водія склали протоколи за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.
 Водія інспектори відсторонили від керування автомобілем, а легковик — евакуювали на арештмайданчик.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.