На Тернопільщині чоловік "обчистив" магазин та автомобіль

Опубліковано в Новини 06.04.2024
Крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану інкримінують слідчі жителю одного із сіл Тернопільського району. Чоловік впродовж дня обікрав магазин та автомобіль.
Обидва злочини трапилися 1 квітня впродовж години. Потерпілі звернулися за допомогою до поліції.
Зникнення набору ключів з салону автомобіля виявив господар транспортного засобу. Чоловік каже, що залишив автівку без нагляду на кілька хвилин. Двері не замикав і як наслідок - до неї заліз невідомий та забрав інструменти. Суму збитків потерпілий оцінив у дві тисячі гривень.
Про крадіжку двох сокир, по 700 гривень кожна, із магазину в Збаражі заявили адміністратори. У ході моніторингу камер відеоспостереження вони помітили, що о 16:45 невідомий чоловік, переконавшись, що за ним ніхто не стежить, заховав під верхній одяг будівельні інструменти та вийшов з торгового закладу.
Проведеними оперативними заходами працівники поліції встановили особу підозрюваного. Наразі правоохоронці з'ясовують його місцеперебування. Триває слідство.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.