"Стихійні звалища в лісах та полях": у селі на Тернопільщині відмовляються укладати договори на вивезення сміття

Опубліковано в Новини 27.03.2024

У селі Біла, що на Чортківщині лише близько 46% мешканців села мають договори на вивезення твердих побутових відходів.  

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Куди ж дівають відходи всі інші? Так і з’являються стихійні сміттєзвалища у лісах та полях. Дехто не шкодує сил і часу відвезти сміття до Чорткова та викинути у загальні контейнери, які ще поки що є у місті,   кажуть у міській раді. Дана ситуація неприйнятна, тому було утворено робочу групу, до котрої входять представник муніципальної інспекції, контролер комунального підприємства КП «Чортківський ККП» та староста села.

Раніше робоча група обходила домоволодіння у с. Бичківці та с. Скородинці, закликаючи власників будинків укладати договори на вивезення сміття. У іншому випадку муніципальна інспекція має повноваження скласти протокол про адміністративне правопорушення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.