На Тернопільщині виявили 13 нелегальних мігрантів

Опубліковано в Новини 12.03.2024

Запобігання і протидія нелегальній міграції, а також контроль за додержанням іноземцями правил перебування в Україні, зокрема, на території Тернопільської області здійснюється на постійній основі.
З початку року в області уже виявлено 13 нелегальних мігрантів. Щодо 12 із них посадові особи міграційної служби області прийняли рішення про примусове повернення в країну походження, – повідомили в Управлінні ДМС у Тернопільській області. – Ще одного іноземця буде видворено з України із подальшою забороною в’їзду на територію нашої країни.
Також складено більше пів сотні адміністративних протоколів щодо порушників міграційного законодавства України, за результатами яких стягнено штрафів на понад 155 тисяч гривень.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 Катерина Шаблій
В Одесу на вихідні: де варто побувати і що подивитися
Одеса входить до найпопулярніших туристичних міст України, оскільки в ній розташована величезна кількість архітектурних та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.