Тернополян штрафуватимуть за втручання в роботу приладів обліку води

Опубліковано в Новини 28.02.2024

КП «Тернопільводоканал» складатиме протоколи про адмінправопорушення щодо мешканців за втручання в роботу приладів обліку води.

На засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 02.02.2011 №90 «Про визначення посадових осіб, які мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення». Такі зміни прийняті з метою своєчасного вжиття заходів з виявлення порушень і притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що не дотримуються вимог законодавства у сфері водопостачання та водовідведення.
Згідно з рішенням, відтепер працівники КП «Тернопільводоканал» зможуть складати протоколи про адміністративні порушення на громадян за порушення правил користування водою, вимог щодо комерційного обліку питної води (ст. 103-1, 103-3 КУпАП).
Зокрема, відповідними повноваженнями наділено:
  • начальника, інженерів та контролерів відділу розрахунків населення;
  • начальника, інженерів та техніків, старших контролерів та контролерів водопровідного господарства абонентного відділу;
  • начальника, старших інспекторів та інспекторів відділу водоканалізаційної інспекції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.