Водій з Львівщини намагався обманути тернопільських поліцейських

Опубліковано в Новини 28.02.2024
Під час зупинки автотранспорту 36-річний водій – житель Львівщини – пред‘явив співробітникам сектору реагування патрульної поліції відділу поліції у місті Бережани посвідчення водія, яке виявилося фальшивим. Дізнавачі розпочали кримінальне провадження за фактом використання завідомо підробленого документа.
У ході досудового розслідування водієві було оголошено підозру за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу. Матеріали кримінального провадження скеровано до суду.
Поліцейські вживають заходів щодо встановлення осіб, котрі займалися виготовленням фальшивих документів. А за використання підробленого посвідчення львів’янину загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів гро­мадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.
Поліцейські наголошують, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія– це індивідуально пройти процедуру отримання послуги в сервісному центрі МВС. Не шукайте незаконних шляхів отримання водійських документів. Пам’ятайте, за це передбачена кримінальна відповідальність.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.