У Тернополі, придбавши Стрітенську стрічку, можна допомогти родинам полеглих Героїв

Опубліковано в Новини 23.01.2024

У Карітасі Тернопіль триває благодійна акція «Вогонь милосердя»

Придбавши Стрітенську свічку, тернополяни можуть долучитися до проєкту «Духовно-психологічна підтримка родин загиблих Героїв».

Про це повідомили у благодійному фонді.

– Усі гроші ми спрямуємо на паломницькі подорожі, психологічну підтримку та допомогу родинам тих, хто віддав найдорожче – своє життя за кожного з нас, – кажуть у благодійному фонді. – Закликаємо долучитися до благодійної акції також колективи, соціально-відповідальний бізнес у Тернополі. Якщо замовляєте більше 10 свічок, ми можемо доставити їх Вам у офіс. Долучайтеся до благодійної акції Карітасу та поділіться теплом свого серця з родинами загиблих Героїв.

Стрітенську свічку можна придбати також онлайн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.