Завтра до Теребовлі «на щиті» повернеться Герой Сергій Яременюк

Опубліковано в Новини 17.01.2024

Жителів Теребовлі закликають завтра, 18 січня, зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом загиблого Героя Сергія Яременюка та вшанувати його світлу пам’ять.

Час зустрічі -12.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 18.00 год. відбудеться парастас за загиблим за адресою: м.Теребовля, вул. Галицька, 5 Е. Чин похорону воїна - наступного дня, у п’ятницю, 19 січня, о 12.00 год. за тією ж адресою.

У Сергія Яременюка залишилися дружина Оксана, діти Яна та Дмитро, батьки, рідний брат. У цивільному житті він працював директором Теребовлянського відділу НЗ "Замки Тернопілля", повідомили у Теребовлянській міській раді.

Сергій Яременюк загинув в боях за Україну 14 січня. Життя військовослужбовця обірвалося під час мінометного обстрілу противником на Донеччині.

Вічна та світла пам'ять Героєві!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.