У Підволочиську відкрили меморіальну дошку Герою Сергію Копотілову

Опубліковано в Новини 17.01.2024

Учора, 16 січня, на залізничному вокзалі станції Підволочиськ (пасажирська будівля) відбулося відкриття меморіальної дошки полеглому Герою Сергію Копотілову.

Минув рік, відколи старший солдат 55-го окремого стрілецького батальйону  Сергій Копотілов мужньо загинув на війні з російськими окупантами. Він поліг під час виконання бойового завдання в районі  населеного пункту Красна Гора на Донеччині, повідомили у Підволочиській селищній раді.

Додамо, що Сергій Копотілов був учасником революції на Граніті, учасником революції на Майдані, стрільцем УНСО.

Пам’ятну дошку встановлено за ініціативи Львівської залізниці, виробничого структурного підрозділу Тернопільської дирекції залізничних перевезень, де до початку війни працював Сергій складачем поїздів.

На відкриття прийшли рідні загиблого, друзі, співробітники, військові, отець Михайло, представники влади та небайдужі жителі громади.

– Сергій дуже любив своїх рідних: дружину, батьків, дітей, брата. Прикро, що не дочекався побачити  свою найбільшу радість – маленьку внучку, яка народилась після його смерті, – зазначили у селищній раді.  

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.