Жителі громади на Тернопільщині попрощалися з полеглим захисником

Опубліковано в Новини 04.12.2023

У Золотому Потоці в останню дорогу провели бійця 12 бригади спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України Назара Гірняка.

Про це розповіли у Золотопотіцькій селищній раді.

– Доброта, людяність, чесність, порядність. Це риси, які були орієнтирами для Назара. Справжній українець, Герой нашого нелегкого часу, який показав приклад хоробрості і відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Нестерпно боляче і сумно.., – кажуть у селищній раді. На жаль, у  цій жорстокій, кровопролитній боротьбі гинуть найкращі сини і доньки України - ті, хто мав творити і будувати її майбутнє. Уся Золотопотіцька громада сумує разом з рідними і близькими воїна. Безмежна вдячність батькам за сина-Героя. Царство небесне та вічна пам’ять захисникові.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.