У громаді на Тернопільщині провели благодійний футбольний турнір

Опубліковано в Новини 04.12.2023

Протягом суботи та неділі у Чорткові на футбольному полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик» проходив благодійний турнір до Дня святого Миколая, у якому взяли участь дев’ять команд із Тернопільської області. 

Під час турніру на потреби ЗСУ вдалось зібрати 10 167 грн.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

– Відповідно до регламенту, дев’ять команд були розділені на дві групи. Найкращі дві команди із кожної групи вийшли у фінальну частину турніру, де грали між собою по круговій системі. Доля чемпіонства вирішувалась в останній грі, що додало драматизму і гравцям, і вболівальникам. Все ж команда із Росохача виявилась сильнішою за суперників із збаразького «Галича» (3:1), отримавши найбільше очок та забравши «золоті» медалі, – кажуть у міськраді.

Результати турніру:

Перше місце – ФК «Росохач» (найкращий гравець Богдан Лоїк).

Друге місце – ФК «Горішня Вигнанка» (найкращий гравець Андрій Довгалюк).

Третє місце – «Галич» Збараж (найкращий гравець Роман Голодрига).

Також у турнірі взяли участь команди військової частини, с. Бичківці, с. Пилипче, с. Стрілківці, Білобожницької громади та ФК «Фенікс» Біла.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.